Cautare

4370 de rezultate pentru "numar de telefon" (3.73 secunde)
Invitat la emisiunea lui Turcescu, fostul ministru de Externe si actualul profesor universitar Adrian Cioroianu a facut si cateva precizari legate de relatia sa cu Traian Basescu.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... Nu al unui meci de fotbal, ci al votului cu care ne-a obisnuit Curtea Constitutionala de ceva vreme incoace.
Fostul presedinte al PSD a spus ca s-a saturat de "atata nesimtire si lipsa de respect" la care a fost supus din partea conducerii partidului.
Presedintele PSD Victor Ponta a declarat miercuri ca USL nu va participa la procedurile privind investirea Cabinetului condus de Mihai Razvan Ungureanu, decizia fiind agreata si de PNL si PC.
E inacceptabil ce au facut Victor Ponta si Traian Basescu in cazul procurorului Papici / Am inca planuri de viitor si majore cu Ponta / Pactul de coabitare e ca o intelegere intre sefi de triburi dintr-o republica bananiera Intrebari si raspunsuri:
Am hotarat astazi, alaturi de colegii mei, ca aliantele electorale vor fi stabilite independent la nivel local / AGERPRES Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, 29 ianuarie 2016, la Sinaia, ca social-democratii vor propune UNPR si ALDE incheierea la nivel local de acorduri de colaborare pentru alegerile locale, el adaugand ca PSD nu va face aliante cu PNL sau PMP.
Adversarii lui Liviu Dragnea recunosc ca liderul roman a dat o lovitura de imagine cu pozele lui cu presedintele-ales Donald Trump petreanu.ro informeaza: Semnificatia pozelor Trump-Dragnea Liviu Dragnea a dat o lovitura de imagine cu pozele lui cu presedintele-ales Donald Trump, nu se poate nega asta.
Simbata seara, intr-unul dintre cele mai penibile momente ale Istoriei postdecembriste, premierul Sorin Grindeanu a anuntat decizia de abrogarea a Ordonantei de urgenta. ... de parca tara n-ar fi deja rupta de Binomul Klaus Iohannis â€" Sistem!
In ultimii ani, agentiile de turism autohtone s-au inmultit ca “ciupercile dupa ploaie“, insa cele mai multe dintre ele practica promovarea ofertelor intr-un mod nu tocmai explicit. De exemplu, in unele oferte, cap de pagina, troneaza scris mare pretul excursiei, pret foarte avantajos de altfel;
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un nou serviciu, de preaprobare de credite de consum, dupa ce banca a extins programul de furnizare de informatii prin telefon, Info BCR.
Pretul minim de vanzare al unui telefon mobil este in prezent de 50 de dolari, dar oferta pentru astfel de produse este limitata, iar modelele oferite sunt vechi. Operatorii de telefonie mobila sunt obligati, in consecinta, sa ofere dispozitive mai ieftine pentru a putea atrage noi abonati.
Persoanele fizice si juridice care vor sa cunoasca posibilitatile de recuperare a sumelor pe care firma MTS Leasing GmbH li le datoreaza trebuie sa-l contacteze pe avocatul care se ocupa de administrarea patrimoniului, informeaza Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
Costul convorbirilor telefonice se vor ieftini de la 1 ianuarie 2006 datorita scaderii tarifelor de interconectare ale RomTelecom, decizie luata recent de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Astfel, alaturi de firmele straine de call center care s-au orientat catre Romania, s-au dezvoltat si afaceri cu capital exclusiv romanesc, care au intrevazut oportunitatile de dezvoltare a acestui tip de externalizare a serviciilor.
Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul bulgaresc. ... locuri pentru distractie, baruri de noapte si discoteci, dar si pentru tratamente balneare si de infrumusetare. Plaja din Albena are 5 km lungime si 150 m latime, intinzandu-se de-a lungul unui golf pitoresc.
Emisiile telefoanelor mobile surescita cortexul cerebral, in partea aflata cel mai aproape de aparat, potrivit unui nou studiu publicat ieri de cercetatorii italieni. ... Specialistii din industria telefoniei mobile estimeaza ca aproximativ 730 de milioane de celulare vor fi vandute pana la finalul acestui an.
Agentiile de turism castiga bani frumosi din organizarea de vacante si concedii. ... Cheltuielile minime cu infiintarea firmei ajung la circa 5.000 de euro, insa ele pot diferi foarte mult, in functie de circumstante.
Cresterea tarifelor la transport pe calea ferata si a utilitatilor precum apa, canal, salubritate si telefon a fost principalul factor care a condus la majorarea preturilor in iunie la toate categoriile de servicii. ... Rata anuala a inflatiei se mentine peste 7%, anunta Institutul National de Statistica (INS).
Cresterea tarifelor la transport pe calea ferata si a utilitatilor precum apa, canal, salubritate si telefon a fost principalul factor care a condus la majorarea preturilor in iunie la toate categoriile de servicii. ... Rata anuala a inflatiei se mentine peste 7%, anunta Institutul National de Statistica (INS).
Conducerea galateana a Consiliului Concurentei ii anunta pe cei care au de gind sa faca reclamatii ca institutia si-a schimbat adresa.
google-analytics.com